Изпращане до 24 часа
Безплатнa доставкa при поръчки над 69 лева!
-

Защо е важен Банелът на сутиена

banel

ЗАЩО Е ВАЖЕН „БАНЕЛЪТ“ В СУТИЕНА?
Колко часове в ежедневието си сме със сутиен?…Много.
Колко пъти Ви се е случвало банелът да пробие материята и да се впие болезнено в кожата?
А колко от Вас продължават да го носят и си причиняват този дискомфорт?
Май на всяка от Нас се е случвало.
90% от жените, които искат да си закупят сутиен, си задават въпроса: „Ами, ако ми излезне банелът?“ Ще споделим с Вас няколко важни факта от нашия дългогодишен опит. Големите производители на бельо залагат на перфектната форма и изработка. Изключително важен елемент е БАНЕЛЪТ. Банел е онази част от сутиена, която придържа чашките. Трябва да обхваща цялата чашка /до подмишницата/ на сутиена, без значение дали е с оформяща
подплънка, или е с чашка само от плат /мека чашка/. От голямо значение е височината и широчината на банела. Високият банел обхваща цялата гърда и оформя съразмерно бюста, така се избягва пробиването на плата и впиването в гърдата, което може да Ви доведе до по- сериозен медицински проблем. Друг факт, на който трябва да обръщате внимание, е неговата форма- дали е объл, или е плосък. Ние Ви препоръчваме висок плосък банел с широк канал /кант/, който прави сутиена стабилен. Така ще си спестите неудобството и дискомфорта от извъртането на банела и непрекъснатото придръпване на сутиена, за да прикриете излезналия отдолу бюст.
Испанската марка “SELENE“ обръща и залага голямо внимание на този важен детайл в производството на сутиените си. При моделирането на нов модел дизайнерите на „SELENE“ винаги се съветват с медицински лица, за да се постигне усещане за втора кожа. Затова Ние от „DonnaForte” избрахме качеството и комфорта за Вас.
Надяваме се тази кратка, но полезна информация да Ви помогне в бъдеще.
СПОДЕЛЕТЕ Я с ваши приятелки, за да бъдат информирани и те.

Сподели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *