Изпращане до 24 часа
Безплатнa доставкa при поръчки над 69 лева!
-

За нас

Фирма „ Евробалкан – ВП“ ЕООД , Ви приветства с Добре дошли в Нашият виртуален онлайн магазин „Donnaforte“.

От откриването си до днес, Ние работим с известни европейски марки и залагаме на високо качество и конкурентни цени. От 1998г. сме официален представител за България на италианската марка „Donna BC“ /производители на висококачествени чорапи и чорапогащи/. При Нас ще откриете не само пълният им каталог, но и марки като Trasparenze, Glamour, Sanpellegrino и др.

Фирмата ни е официален представител за България на испанската марка за дамско бельо „Selene“, марка с над 40г. опит в дизайна и изработката на бельо, което я превръща в една от топ марките в Испания. За ценителите на луксозно бельо и бански костюми, предлагаме също така голяма гама от класиката и най-новите колекции на марките Selene, Lormar, Leilieve, Jolidon, Cotonella, Magic Dream, Jadea, Pierrе Cardin, Amarea, Johnny Brasco, Navigare, Scuba и много др. Гарантираме Ви, професионално отношение, конкурентни цени и доказано качество на покупките Ви.

Почувствайте допирът на материите, бъдете изкушение за любимия човек. Направете обиколка в Нашият онлайн магазин и направете своята покупка. Надяваме се да останете приятно изненадани.