Изпращане до 24 часа
Безплатнa доставкa при поръчки над 69 лева!
-

Условия за рекламация

Купувачът, спрямо Закона за защита на потребителите има право да замени или върне заявен от него Продукт в рамките на 14 /четиринадесет/ календарни дни от датата на пристигане до посоченият адрес от Клиента, освен посочените:

  1. Чорапогащи, клинове и чорапи – не се приемат, поради спецификата на продуктите.
  2. Бельо бикини и бански костюми не се заменят или връщат, поради хигиенични изисквания относно тяхната специфика.

Ако Купувачът заяви, че желае да замени или върне поръчаният от него Продукт в четиринадесет дневен срок, следва да уведоми Търговеца и да върне Продукта, както следва:

  1. В неговата оригинална опаковка и кутия /кашон/.
  2. С оригиналните етикети, без индикации, че Продуктът е употребяван или повреден по някакъв начин.
  3. Задължително приложен касов бон. Върнати пратки без касов бон, няма да бъдат приети.
  4. Задължително условие при замяна или връщане на Продукт е да е сложен индикатор за ЧУПЛИВО и  ПРЕГЛЕД на продукта, като това трябва да се заяви в куриерската фирма Спиди от Клиента при предаването на продукта.
  5. При замяна или връщане на Продукт, цената на доставка в двете посоки се заплаща от клиента.

Всяка пратка бива преглеждана и при установяване на липса на някои от изискванията пратката няма да бъде приета и сумата няма да бъде възстановена.

Не носим отговорност при разминаване между показания и реалният цвят на снимката.

Продуктът, може да бъде заменен със същият или нов такъв, като при разлика в цените сумата ще бъде възстановена или ще бъде сложена като наложен платеж при изпращането на новата пратка.

При връщане, ако Клиента се е възползвал от безплатна доставка (т.е. доставката към куриера е заплатена от Нас, вместо от Клиента), то тогава Клиента дължи възстановяване на разхода за куриерската услуга, като това се осъществява чрез приспадане на сумата за безплатна доставка от сумата, която следва да бъде възстановена.

Възстановяването на сумата става по желание на Клиента – по банков път или с наложен платеж чрез куриерска фирма Спиди в рамките на 7 работни дни от датата на пристигане на стоката в куриерската фирма.

Срока за изпращане на пратките за замяна е от 1 до 2 работни дни!