Изпращане до 24 часа
Безплатнa доставкa при поръчки над 69 лева!
-

Selene

бельо Селене

Selene Испания

Ние сме официални представители на испанската марка за дамско бельо „Selene“ за България. Разполагаме с богат асортимент от бельо за всяка част от деня на една жена. Комфорт, качество и красота съчетани във всеки продукт на марката.

Сутиенът е най-важното облекло за една жена. Имаме голям каталог от модели и размери сутиени, не само за дами с малки размери, но и за тези с по-заоблени форми и големи чашки. Модели с повдигащ ефект, ежедневни сутиени за комфорт по всяко време, сутиени с различни форми подходящи за определени тоалети.
Здраве, удобство и красота това е сутиен от „Selene“ Испания.

Нашият каталог от бикини ще отговори на изискванията на всяка жена. Дали за ежедневието или за по-специални моменти имаме голямо разнообразие от плитки и дълбоки бикини, бразилиани и прашки.
Женствен дизайн, качествена изработка и невероятен комфорт, в който всяка жена ще се влюби.

Искате да изглеждате перфектно в тесни дънки или рокля? Женствен дизайн и невероятен комфорт от „Selene“ в пълния каталог със стягащи и оформящи бикини и клинове. Ние ще Ви помогнем да изглеждате съвършенно с нашето моделиращо бельо, което ще прибере, повдигне и оформи вашият силует.