Изпращане до 24 часа
Безплатнa доставкa при поръчки над 69 лева!
-

Donna BC

Нашата история

Дължим на това, което сме днес, на това, което направихме вчера

60-те години на миналия век, Castel Goffredo (Мантуя), италианската столица на трикотаж: Calze BC е роден от инициативата на семействата Bensi и Cavazzini . От малка занаятчийска работилница за чорапи и чорапогащи, за няколко години дейността прераства в промишлено производство: заводът бавно се разширява и включва всички фази на обработка, организирани в ефективна, цялостна и интегрирана система.

Постоянният растеж през годините възнаграждава модела BC, който става главен герой на националния пазар благодарение на ресурсите, предназначени за изследвания и разработване на иновативни технологии, Гамата от продукти бавно се разширява, фирмените марки се раждат и Calze BC също се утвърждава на международно ниво: всеки модел чорапи и чорапогащи отразява италианската душа на компанията, което прави стил и качество нейната запазена марка…

100% Произведено в Италия Гарантирано качество

От 1960 г. произвеждаме изцяло в Италия , от дизайна на моделите до тяхното опаковане. Ангажиментът, който посвещаваме на всяка фаза на работата, ни позволява да спазваме най-строгите стандарти за качество: всяко предложение за BC всъщност не е направено само с най -добрите прежди , но и заслужава сертификацията Oeko-Tex , което гарантира отсъствието на вредни за здравето вещества.