Изпращане до 24 часа
Безплатнa доставкa при поръчки над 69 лева!
-

Cotonella

ЕСТЕСТВЕН ПО ДИЗАЙН

Дизайн, иновации и качествено производство с големи обеми на производство

Начало

Трудно е да се каже дали легендата за 34-те селяни, напуснали Клубцето през 1896 г., за да построят Трансибирската железница, или приказките на емигрантите, които се връщат в страната през зимата, или по-скоро луксозните автомобили, които през 50-те години на миналия век донесоха „лордовете“ на Венеция на почивка във Фриули. Трудно е да се каже какво се запали в душата на Маурицио Заниер, основателя на Котонела, свещеният огън да отидеш другаде, да започнеш сам и да правиш бизнес. Но със сигурност този огън изгаря отдавна и придаде форма на компания, която, първо в Италия, успя да съчетае дизайн, иновации и качествено производство с големи обеми на производство. Лесно беше да започнем в италианския следвоенния период, когато имахме малко и се нуждаехме от всичко. По-трудно да стане това, което Котонела днес е: бързо разрастваща се компания, проектирана в чужбина, с окончателно присъствие на универсални продукти на пазара и най-широката гама от облекла и линии, налични в Италия.

Развитие

Може би повече от всеки друг сектор в света на модата и облеклото, производството на бельо е призвание, специалност и изкуство, които малцина знаят. Ние от Котонела не сме правили нищо от 1972 г. и го правим, знаейки, че в тази професия трябва да бъдете добри четири пъти: в дизайна на облеклата, в избора на материали и процеси, в създаването на линиите и в иновациите. Територия, на която Котонела е учител чрез въвеждане на невидими безшевни дрехи, 100% органичен памучен памук в гащетата, памукът Mako в трикотаж, технологията на залепване на финишите, само за да даде най-известните примери. Поради всички тези причини, произведени от Котонела, днес са за всеки, който работи с нас, синоним на качество и високи постижения.

Нашият плюс

Сертификация на Oeko-Tex (доверие в текстила)

Колкото по-интензивен е контактът на продукт с кожата, толкова по-строги са човешко-екологичните изисквания и стандартите, които трябва да се спазват, за да има международното STANDARD 100 сертификат на OEKO-TEX, което Cotonella получава от 2001 г., за да гарантира, че дрехите му са абсолютно без вещества, вредни за здравето.
Отлична гаранция за потребителя.

ОРГАНИЧЕН памучен ластик

100% органичен памучен отлив отличава днес всички гащета на Cotonella Intimo Naturale. Тя е пришита отвътре, за да предпази най-интимните части на тялото и е мека, дишаща и хипоалергенна. Важен принос към обещанието за пълен комфорт, който съпътства всички продукти на нашите нови линии.

54 Контрол на качеството

В съответствие с правилата за сертифициране на UNI EN 10 9001, всички тъкани, използвани от Cotonella, са подложени на 54 лабораторни проверки в нашите производствени предприятия.

Най-важните анализи са насочени към проверка:
• дишане на тъканите
• устойчивост на измиване
• плътността на цветовете e
• пълното отсъствие на вредни вещества.

Magliapiuma ®

Чист 100% памук от маки, с дълги и тънки прежди, изтъкан с иновативни процедури за създаване на много леки плетки, по-малко от 120gr / m2 и изключително мек, който практически не се чувства износен. Това е иновацията, защитена от 2000 г. насам с международно регистрираната марка Magliapiuma® . Какво оцениха най-много клиентите? Изключителната устойчивост на дрехите във времето поради по-голямата устойчивост на памука Mako и естествената му еластичност, съчетана с стабилността на размерите на тъканта, подложена на санфоризация по време на довършителната фаза.